top of page

Behangen

Behangen

Iedereen heeft er zich vast ooit al eens aan gewaagd... behangen. Hoewel het eenvoudig lijkt, kan het al snel uitmonden in een ware nachtmerrie. Lijmresten, blazen of scheuren, een print die niet mooi doorloopt of een bent die net te kort is. Behoed uzelf voor deze stress en laat u bijstaan door een specialist. 

 

Behang is opnieuw aan een opmars bezig. Daar het vroeger veelal om een volledige ruimte ging, wordt behang nu vaker toegepast om één of enkele muren te accentueren. Bloemen, strepen, zacht romantisch of eerder gedurfd? De keuze aan kleuren, prints en texturen is eindeloos. Waar gaat uw voorkeur naar uit.

Vliesbehang

Muren voorzien van vliesbehang heeft meerdere voordelen. Eerst en vooral is het makkelijk over te schilderen. Daarnaast voorkom je structuurverschillen in het verfwerk doordat het vlies steeds de juiste hoeveelheid verf absorbeert. Soms kan het er toe leiden dat er een laag minder verf nodig is voor een perfecte dekking. Vlies verstevigt bovendien je muren waardoor de kans op scheuren of krassen vermindert.

Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten

Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

bottom of page