top of page

Buitenwerk

Gevel

De gevel is het visitekaartje van de woning. Door de buitengevel een opfrisbeurt te geven, zorgt u er, naast het esthetisch effect, ook voor dat het oppervlak beschermd blijft tegen scheuren en barsten. Zon, regen, wind, hagel, sneeuw... de gevel moet het allemaal verduren. Met de juiste beschermlaag zal er minder snel schade ontstaan en blijft de toplaag er jarenlang stralend uitzien.

Houtwerk

Naast de gevel verdient ook houtwerk de nodige zorg en aandacht. Hout is robuust, isolerend, sfeervol en heeft een zeer lange levensduur indien goed onderhouden. Helaas werken factoren als vocht, licht, temperatuurverschillen en vervuilde lucht verwering van houtwerk in de hand. Ook insecten en schimmels kunnen barsten of spleten veroorzaken in een raamkozijn, kroonlijst of tuinhuis. De eerste rottingsprocessen zijn meestal niet direct zichtbaar, maar richten ernstige schade aan als er te lang met het onderhoud gewacht wordt.

Elke houtsoort heeft zijn unieke eigenschappen, toepassingen en verzorging. Laat uw houtwerk dus professioneel behandelen. Oliën, beitsen, vernissen, schilderen, lakken... Wij maken een inschatting van de staat van uw houtwerk en lichten toe wat de mogelijkheden zijn, zowel preventief, onderhoudend als herstellend.

Laat u inspireren door onze gerealiseerde projecten

Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

bottom of page